Boxtelse avondvierdaagse je moet erbij zijn.

 

Avondvierdaagse  Boxtel.    5 t/m 8 juni 2018.

 

 

 

 WSV de Keistampers organiseert dit jaar voor de 47ste maal de Avondvierdaagse van Boxtel. Een paar jaar geleden zijn we een andere weg ingeslagen door op drie verschillende locaties te starten. De eerste en de laatste dag van het vertrouwde Jacob Roelandlyceum, de tweede dag vanaf de Walnoot en de derde dag vanuit Lennisheuvel.

 

De reacties hierover zijn zo positief dat we de ingeslagen weg door blijven bewandelen.

 

De scholen, elk jaar met een groot aantallen deelnemers, herkenbaar aan hun kleuren, de straten bont. Het aantal individuele wandelaars groeit gestaag. Misschien bent u, wordt u, of bent u nu over de streep getrokken om de wandelschoenen aan te trekken, om vier dagen te genieten van een mooie route in een geweldige sfeer.

 

 

De voorinschrijving is, vanwege de vakantieperiode voor individuele wandelaars tot  bij dekeistampers@live.nl met opgave van adres en tel. nummer. Wie voor een herinnering in aanmerking wil komen, dient door te geven hoeveel keren is deelgenomen.

 

Deelname kost € 3,75 met herinnering, wie geen herinnering wenst betaalt € 2.25

 

Inschrijven tijdens de wandeldagen in juni kost één euro extra. Meer weten?

 

Mail naar dekeistampers@live.nl of tel. 06 – 16 21 17 03.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 We weten allemaal dat parkeren in Boxtel niet gemakkelijk is. Om de benen op te warmen later een cooling down te geven is fietsen een heel goed optie.

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Thieu | Antwoord 16.06.2017 14.39

Wat is de route zodat "inhalers" op de goeie plek kunnen gaan staan?

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.05 | 14:46

40 kilometer lang genoten van wederom een prachtige en perfect gepijlde route!!Afwisselend parcours en kwakende kikkers.Kom elk jaar terug. Bedankt,Rob Voets.

...
08.05 | 07:23

Een van de mooiste wandelingen die ik ooit heb gemaakt was de wandeling zondag. De rustpunten waren goed verzorgd! Prachtige 40km en een goede training.Bedankt!

...
06.05 | 15:31

Het was een mooie wandeling met prachtig weer ik had voor de 20 km in geschreven maar bleek later op de 30 km route te zitten Dat mag de pret niet drukken

...
05.05 | 19:37

Hartelijk dank voor de organisatie van vandaag! We hebben genoten!

...
Je vindt deze pagina leuk