Foto's en film midwintertocht

Hier de foto's van onze midwintertocht die dit jaar ging in de richting de geelders en Gemonde. Gezien de niet zo goede weersomstandigheden werden er minder wandelaars verwacht. Echter tot onze verbazing werden het er toch nog meer dan 300.

De routes liepen door mooie natuurgebieden die de laatste weken voldoende water hebben gekregen waardoor het voor de wandelaars niet altijd gemakkelijk was om er door te komen. Gelukkig konden ze op enkele plekken even schuilen en een lekkere kop soep nuttigen en even bijkomen. Bij binnenkomst in het JRL bleek iedereen toch zeer tevreden over de routes en komen ze graag weer terug naar Boxtel.

In het startburo werden we nog verrast door een dansgroep van Tiga die zich van hun beste kant lieten zien. Het fimpje is te zien onder de knop video midwintertocht.

DEZE PAGINA IS ONDER BERWERKING.

Er staan nog geen foto's in het fotoalbum.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

29.06 | 11:37

Goedemorgen,

Tijdens de laatste avond van de avondvierdaagse is mijn dochter haar 3-hanger (van een speldje!) verloren. Is deze misschien bij jullie afgegeven?

...
16.06 | 19:16

Het startbureau gaat om 17.00uur open staat er en niet dat de vertrektijd 17.00uur is geworden.

...
16.06 | 14:39

Wat is de route zodat "inhalers" op de goeie plek kunnen gaan staan?

...
17.05 | 08:51

geulle limburg volgens mij weet ik niet of ik daar voor opgegeven heb ,alsnog bij deze melden om mee te gaan. wandelen graag bij de keistampers

...
Je vindt deze pagina leuk