Kampina-tocht

Op zaterdag 4 en zondag 5 mei organiseren wij weer onze traditionele Kampina-tocht.
De wandelafstanden zijn uitgezet in het natuurgebied Het Groene Woud. Alle afstanden doen de Kampina aan, de tochten van 20 – 30 en 40 km komen ook in de Oisterwijkse bossen en langs diverse vennen. Doordat Stichting Natuurmonumenten en Het Brabants Landschap hun eigendommen openstellen, kunnen we zeer afwisselende en bijzondere routes uitzetten.

Men kan kiezen uit de volgende afstanden:

  • 40 km start tussen 07.30 en 09.00 uur, 30 km tussen 08.00 en 10.00 uur,
  • 20 km tussen 08.00 en 12.00 uur en 7 – 12 km tussen 09.00 en 13.00 uur.

De 7 en 12 kilometerwandelaars worden met busjes naar De Kampina gebracht.

Bij het vertrekken op de kortste afstanden kan er op sommige momenten een grote aanloop zijn, houdt dan rekening met enige wachttijd voor de busjes. De wandelaars op de 7 km worden ook weer teruggebracht naar het startbureau. Deze afstanden zijn dan ook uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en mensen die niet een al te lange afstand kunnen wandelen, maar volop willen genieten van een mooi stukje natuur wat Boxtel ons te bieden heeft.

Onderweg zijn er twee “wagenrusten” waar de nodige versnaperingen aangeboden worden tegen een klein tarief, op de rusten kan men alleen met munten betalen die verkrijgbaar zijn op het startbureau. Munten die over zijn kunnen terug ingeleverd worden op het startbureau.

Het startbureau is in het Jacob Roeland Lyceum, Grote Beemd 3 te Boxtel.

De inschrijfkosten bedragen voor niet leden € 3.00 p.p., kinderen krijgen daarbij ook een consumptiebon en leden van een wandelbond betalen € 2.00 p.p.

Voorinschrijvingen kunt u via het aanmeldingsformulier. KLIK HIER

Hebt u nog vragen kunt u bij voorkeur mailen met de secretaris

dekeistampers@live.nl of bellen 06 – 16 21 17 03.

Kort samengevat, een tocht vol afwisseling in hei, bos en langs water en is voor iedereen die De Kampina en Het Groene Woud willen ontdekken.