Oude berichten.

Kampina Airborne
Gevluchte en ondergedoken airborne-militairen in natuurgebied de Kampina
Door Peter van der Linden

Lees meer KLIK HIER


KAMPINATOCHT. i.v.m. Coronavirus  definitief geannuleerd. 


Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober organiseert WSV De Keistampers haar traditionele Kampinatocht.  De wandelafstanden zijn uitgezet in het natuurgebied Het Groene Woud. Alle afstanden doen de Kampina aan, de tochten van 20 en 30 komen ook in de Oisterwijkse bossen en langs diverse vennen. Doordat Stichting Natuurmonumenten en Het Brabants Landschap hun eigendommen openstellen kunnen we zeer afwisselende en bijzondere routes uitzetten.

Men kan kiezen uit de volgende afstanden:

  • 30 km tussen 08.00 en 10.00 uur,
  • 15 en 20 km tussen 08.00 en 12.00 uur en
  • 7 km tussen 09.00 en 13.00 uur.

Bij het vertrekken op de kortste afstanden kan er op sommige momenten een grote aanloop zijn, houdt dan rekening met enige wachttijd.  Deze afstanden zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en mensen die niet een al te lange afstand kunnen wandelen, maar volop willen genieten van een mooi stukje natuur wat Boxtel ons te bieden heeft.

Onderweg zijn er twee wagenrusten waar de nodige versnaperingen aangeboden worden tegen een klein tarief, op de rusten kan men alleen met munten betalen die verkrijgbaar zijn op het startbureau. Munten die over zijn kunnen terug ingeleverd worden op het startbureau.

Het startbureau is in het Jacob Roeland Lyceum, Grote Beemd 3, 5281 CC Boxtel.

De inschrijfkosten bedragen voor niet leden van een wandelbond  € 3.00 p.p., kinderen krijgen daarbij ook een consumptiebon en leden van een wandelbond betalen € 2.00 p.p.

 Voorinschrijven kunt u via het aanmeldingsformulier, aan de rechterzijde van deze pagina of KLIK HIER

Hebt u nog vragen kunt u bij voorkeur mailen met de secretaris dekeistampers@live.nl of bellen 06 – 16 21 17 03.

Kort samengevat, een tocht vol afwisseling in hei, bos en langs water en is voor iedereen die De Kampina en Het Groene Woud willen ontdekken.

Wees welkom om met De Keistampers op pad te gaan.